شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

فردی پدر خود را در ملک شخصی خود دفن نموده است. اکنون با گذشت ده سال از این قضیه متوجه شده‌اند که قبر را آب فرا گرفته است. آیا می‌توانند نبش قبر کنند و در قبرستان دفن نمایند؟

پاسخ :
اگر سد آب و منع ورود آن به قبر ممکن است، همان را انجام دهند و اگر ممکن نیست و هتک میت نباشد، نبش قبر و انتقال آن به مکان مناسب تر، مانعی ندارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.