شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

شخصی مدّت بیست سال است یک جریب زمین توتون کاری واقع در روستای … را وقف مؤبّد و حبس مخلّد نموده است که قبرستان شود. ولی تاکنون برای قبرستان از آن زمین مذکور استفاده نکرده‌اند چون فعلاً نیازی به قبرستان ندارند حال می‌شود با تعهّد، زمین نامبرده را با شرایطی اجاره داد که از آن استفاده شود و هر وقت نیاز شد، خلع ید شود یا خیر؟

پاسخ :
مادامی که مورد نیاز دفن اموات نباشد با نظر متولّی اشکال ندارد و درآمد باید صرف قبرستان شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.