يکشنبه، 23 مهر 1396

پرسش :

سال‌ها بود اذان صبح، طبق کتاب «أحسن التّقویم» مرحوم آیة اللَّه ادیب - رحمة اللَّه علیه - پخش می‌شد و ما طبق آن عمل می‌کردیم و بعداً اعلام کردند که طبق نظر افراد خبره، اذان صبح حدود ده دقیقه زودتر از موقع پخش می‌شده است و ساعات جدیدی تعیین کردند و البتّه این جانب همیشه پس از اذان قدری احتیاط می‌کردم ولی دقیقاً نمی‌دانم نمازم داخل وقت بوده یا قبل از آن، تکلیفم چیست؟

پاسخ :
نمازهایی که یقین دارید تمام آن قبل از وقت خوانده شده قضا دارد، در غیر این صورت قضا ندارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.