دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

اگر برای فرد مهمان از گفته‌ی صاحب خانه در مورد جهت قبله، یقین حاصل نشود؛ آیا می‌تواند در آن جهتی که صاحب خانه گفته نماز بخواند یا نه؟

پاسخ :
در صورت گمان به قبله از گفتار او همان کفایت می‌کند اما اگر بتواند از راه دیگری علم یا گمان قوی‌تر پیدا کند، بنا بر احتیاط گمان قوی‌تر را تحصیل نماید.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.