دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

هرگاه شخصى منافع اموال منقول و غیر منقول خود را به کسى صلح کند که «مصالح له» مادامى‏که زنده است از منافع آن به هر نحو که خواسته باشد استفاده کند در صورتى که شخص مصالح قبل از مصالح له فوت شود آیا مفاد صلح مزبور به قوّت خود باقى است یا محتاج به تنفیذ ورثه مصالح خواهد بود؟

پاسخ :
صلحى که طبق ضوابط شرعى در حیات مصالح انجام گرفته پس از فوت او نیز به قوت خود باقى است و نیاز به تنفیذ ورثه ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص187