دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

این جانب مدت 14 سال در یک تجارتخانه در بخش حسابدارى مشغول به کار بودم و در این مدت هیچ گونه قراردادى جهت مزد و یا ادامه کار و یا کار دادن با هم نداشتیم، پس از انقلاب اسلامى این تجارتخانه تعطیل شد، و این جانب که در سن چهل سالگى مى‌‌‏‌باشم بى‏کار شدم، آیا بنده طبق شرع مقدس اسلام حقّى بر صاحب کار دارم یا نه؟

پاسخ :
بیش از اجرت خدماتى که انجام دادید حقّى بر صاحب کار ندارید مگر آنکه در ضمن عقد لازم شرطى بر صاحب کار کرده باشید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص217