دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

آیا در قرارداد مضاربه مى‏توان درصدى را به عنوان کارمزد (بهره) گرفت؟ آیا در قرارداد مضاربه، طرفین (وام‌‏گیرنده و وام‏‌دهنده) در سود و ضرر سهیم هستند؟ یا فقط در سود؟ آیا در مضاربه مى‌‏توان از وام‌‏گیرنده سفته‌‏اى به عنوان ضمانت اجرایی و وثیقه دریافت نمود؟

پاسخ :
مضاربه وام دادن و وام گرفتن نیست بلکه قرارداد خاصى است که شرح آن و احکام آن در رساله مذکور است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص237