دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

این جانب با بعضى از برادران انجمن اسلامى دانشجویان در آمریکا در صدد هستیم که صندوق قرض الحسنهاى تشکیل دهیم و پول عمده آن به خواست خداوند از خارج ایران تهیه خواهد شد و هدف از صندوق، کمک محدود و مشروط به برادران و خواهرانى است که به دلایل مختلف در آمریکا احتیاج به پول پیدا کرده‌‏‌‌اند (شرایط وام‌‏گیرنده بدین قرار است: 1- مسلمان و عامل به احکام مقدّس اسلام بودن 2- معتقد و ملتزم به خطمشى انقلاب اسلامى بودن 3- اولویتها براى فارغ التحصیلانى که براى خدمت به جمهورى‏ اسلامى، عازم مراجعت هستند. و یا کسانى که به دلائل مختلف، منبع ارز تحصیلى خود را از دست داده‌‏‌‌اند و یا کسانى که به دلیل مسلمان بودن از کار اخراج مى‏شوند) حال با در نظر گرفتن شرایط کنونى جمهورى اسلامى در رابطه با جنگ تحمیلى و اولویت جمع‏آورى کمک به جبهه‌‏‌‌ها، نظر شریف آن بزرگوار را درباره تشکیل این صندوق خواستارم.

پاسخ :
تشکیل صندوق مزبور اشکال ندارد و کوشش و سعى در برآوردن حوائج نیازمندان از عبادات محسوب است و ثواب زیاد دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص296