دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

این جانب کشاورزى هستم که تنها دارایى و ما یملک خود را که عبارت از یک «طاق» از شانزده طاق مزرعه‌‏اى بوده، بر اثر ناراحتى و گرفتارى و کسالت اقدام به وقف کردن آن نمودم و در وقفنامه قید گردید که صیغه وقف جارى شده ولى این که به تصرّف وقف داده شده یا نه، قید نشده است، الحال به علّت این که داراى عیال و اولاد بوده و عمل انجام شده باعث محرومیت‏ آنان شده، از عمل خود پشیمان هستم و مى‏خواهم اجازه فرمایند با توجه به این که مورد وقف به تصرّف وقف داده نشده، آیا عمل انجام شده صحیح نبوده و مى‏‌توان از آن عدول نمود یا خیر؟

پاسخ :
مجرّد صیغه وقف بدون تحویل آن کافى نیست و در خصوصیات مورد سؤال به مسئولین ذى ربط مراجعه شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص340