دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

اگر در نماز جماعتی هم زمان با مؤذّن بقیه افراد حاضر در مسجد شروع به اذان گفتن بکنند، به گونه‌ای که به نظر برسد همگی به طور دسته جمعی مشغول اذان گفتن هستند، آیا این امر اشکالی به اذان نماز وارد می‌کند یا خیر؟

پاسخ :
خیر.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.