دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى وقفى داشته براى روضه‏‌خوانى ایام ماه صفر، و در زمان حیاتش این وقف را به پسر ارشدش تحویل داده [و اکنون این پسر فوت کرده‏] و پسرى ندارد، آیا بعد از مرگش به دخترش مى‌‏‌رسد یا به برادرش؟ ضمنا اصل وقفنامه هم مفقود شده!

پاسخ :
تابع قرارداد واقف در حین وقف است اگر در وقف راهى پیش‏بینى نشده، تولیت وقف در این صورت با حاکم شرع خواهد بود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص395