دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

در رساله‌ها آمده است در موقع تکبیرة الاحرام، باید بدن آرام باشد، با توجّه به این که موقع گفتن تکبیرة الاحرام مستحب است دستها را تا مقابل گوش‌ها بالا ببریم، آیا حرکت دستها موجب به هم خوردن حالت آرام بودن بدن نمی‌شود؟

پاسخ :
اگر به نحو متعارف دستها را بالا ببرد، ضرر نمی‌رساند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.