دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

این جانب چند سال قبل نذر نمودم که در دهه فاطمیه هر سال در محل خودمان یک مجلس روضه‏‌خوانى برگزار نمایم ولى چون در حال حاضر واعظى در آن محل نداریم آیا در صورت امکان در همان ایام در تهران مجلس را برگزار کنم یا پول آن را به فقرا بدهم مانعى ندارد؟

پاسخ :
اگر نذر شرعى کرده‏‌اید در همان محل اقامه روضه‏‌خوانى نمایید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص469