دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

ماهی‌هایى که طبخ شده و بنام کنسرو از کشورهاى غیر مسلمان وارد مى‏‌کنند محکوم به حلیت است یا حرمت؟

پاسخ :
در صورت شک در این که از قسم ماهى حلال گوشت است یا از قسم حرام محکوم به حلیت است به شرط آنکه با فرض وارد کردن از بلاد کفر محرز باشد که آن را زنده از آب بیرون آوردند و در خارج آب مرده است. و اگر در این باره شک داشته باشند محکوم به حرمت است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص503