دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

چند سال پیش، در موقعى که شب با دوچرخه به خانه بازمى‏گشتم در مسیر را هم یک ساعت زنانه به چشمم خورد که در آن موقع حدود 300 الى 350 تومان ارزش داشت، آن را به خانه آوردم و تمیز نمودم و به یکى از نزدیکانم هدیه نمودم و حالا هم نمى‏‌توانم آن ساعت را پس بگیرم، چه باید کرد؟

پاسخ :
لازم است تا یک سال اعلام نمایید تا شاید مالک ساعت پیدا شود و اگر از پیدا شدن مالک مأیوس هستید باید ساعت را از طرف مالک آن به فقیر صدقه بدهید و چنانچه پس گرفتن عین ساعت ممکن نباشد قیمت فعلى آن را باید به مالک یا به فقیر بدهید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص606