دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

در اوایل پیروزى انقلاب، یک سازمانى بنام واحد زراعى به تصرّف امّت حزب اللّه درآمد، و مبلغى وجه نقد و تعدادى فرش و وسایل دیگر که در آنجا بود ضبط گردید. آیا اجازه مى‏‌فرمایید که به مصرف پادگان آموزشى بسیج برسد؟

پاسخ :
اگر مالک شرعى دارد باید به او داده شود و اگر او را نمى‏شناسند با یأس از پیدا شدن او، آن را از طرف صاحبش صدقه دهند. و چنانچه مالک شرعى ندارد، امر آن با حاکم شرع است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص609