دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

لطفا مسأله غیبت را کلّا شرح دهید، چه براى غیبت‏‌کننده و چه براى غیبت شونده و یک مثال بزنید که چه سخنى غیبت مى‏‌شود؟

پاسخ :
اگر صفتى -ناروا- در شخص باشد یا کارى انجام داده باشد -که خلاف است- که دیگران از آن بى‌‏اطلاعند و دوست ندارد کسى آن را براى دیگران بازگو کند، بازگو کردن آن در غیاب او پیش دیگران غیبت است که چنین کارى براى گوینده و شنونده حرام است، حتى اگر آن شخص راضى باشد بازگو شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص619