سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

آیا در رکوع یا سجود پس از ذکر واجب، می‌توان به فارسی دعا کرد؟

پاسخ :
دعا یا ذکر خداوند متعال به هر لغتی که مخصوص نمازگزار باشد، در بین نماز، اگر چه به عربی نباشد، مانعی ندارد؛ ولی خلاف احتیاط است، ولی بنا بر احتیاط واجب ذکرهای مستحبی رکوع، سجود و تشهد را به غیر عربی نخواند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.