سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

کسی که خلقت اولیه‌اش خمیده بوده یا در اثر کهولت سن و یا بیماری، قد خمیده‌ای دارد، برای انجام رکوع چه باید بکند؟

پاسخ :
تا امکان راست ایستادن، هر چند با تکیه دادن به چیزی و لو فی الجمله را دارد، قیام قبل از رکوع را باید به جا آورد و در غیر این صورت به مقداری بیشتر منحنی و خم می‌شود به طوری که از حد رکوع خارج نشود و اگر این هم ممکن نشد، به همان حالت نیت رکوع می‌کند و با سر اشاره می‌کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.