سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

در صورتى که ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر زوج زوجه خود را وکیل در طلاق کند این وکالت قابل عزل مى‌‌‌‏‌باشد یا خیر؟

پاسخ :
اگر به نحو شرط نتیجه‏1 شرط شده که زن وکیل باشد این وکالت قابل عزل نیست.

پی‌نوشت:
1. شرط« نتيجه» در مورد سؤال، آن است که زن ازدواج را به اين شرط انجام دهد که در طلاق وکيل باشد (چنانچه ظاهر سؤال هم همين است) ولى شرط «فعل» آن است که در ازدواج شرط کند که شوهر به او وکالت در طلاق بدهد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص106