سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

بنده همسرى اختیار کرده‌‏‌ام که زن پدر دارد. این زن پدر، مادرى مسنّ و یک دختر شانزده‏ساله دارد، و من فراموش کردم که قبل از عقد کردن همسرم با آن دختر صیغه بخوانم که مادرش به من محرم شود، اکنون آیا راهى وجود دارد که زن پدر همسرم به من محرم شود؟

پاسخ :
مى‌‌‌‌‏توانید با عقد کردن مادر او با زن پدر همسر محرم شوید، و تا وقتى عقد باقى است یا او محرم هستید، مگر این که دخول با مادر او محقّق شود که در این صورت بعد از مدّت عقد هم محرمیت باقى است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص120