سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

مدّت دو سال است که شوهرم به اختیار خود به خدمت حکومت کمونیست در کابل رفته، بعد خبر به من رسید که شوهرت در کابل در خدمت حکومت شوروى همکار شده است، و من دو سال است که سرپرست ندارم، و با پدرم به پناه جمهورى اسلامى ایران آمده‏ام. تکلیف من بى‏سرپرست چیست؟ آیا مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانم شوهر بکنم یا خیر؟ حکم ارتداد شوهرم ثابت است یا خیر؟

پاسخ :
تا شوهر شما محکوم به حیات است و ارتداد او شرعا ثابت نشده، حقّ ازدواج با دیگرى ندارید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص138