سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

اگر شوهر به زن بگوید: «بیا برویم مهمانى» و زن یک بار به مهمانى برود و ببیند که مجلس مهمانى مجلس گناه است، و به شوهر بگوید: «دفعه بعد اگر بخواهى به چنین مهمانی‌ها و مجلس‌ها بروى من با تو نمى‏‌آیم» و شوهر بگوید: «نه، تو باید هرکجا من گفتم بیایى» زن در اینجا چه وظیفه‌‌‏اى دارد؟ آیا باید در مجلس مهمانى که گناه است به خاطر اطاعت از شوهر برود یا نه؟

پاسخ :
در فرض مرقوم نباید از شوهر اطاعت کند، و جایز نیست به مهمانى مزبور برود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص148