سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

شوهر من اجازه بیرون رفتن از خانه را به من نمى‌‌‏دهد و هیچ دستور خدا را عمل نمى‌‏کند، مسلمان است ولى به دستورات اسلام عمل نمى‌‏کند، با انقلاب هم خوب نیست، به من مى‌‏گوید مسجد نرو راضى نیستم، بهشت زهرا نرو، نماز جمعه نرو، وضع خوب و حساب سال هم ندارد، من با لباس خمس نداده نماز مى‏خوانم، آیا نمازم درست است یا نه؟ من قالى‏بافى مى‌‏کنم، دلم مى‏‌خواهد براى اسلام کار کنم، یک کلاس سواد دارم، دوست دارم که سواد یاد بگیرم و قرآن بخوانم، مى‌‌‏‌‌خواهم از این کارکرد خود به جبهه کمک کنم، و هیچ گونه اجازه‏اى نمى‌‌‏دهد، تکلیف من چیست؟

پاسخ :
بیرون رفتن زن از خانه شوهر در غیر واجبات باید با اجازه شوهر باشد، و شما تا علم ندارید که در آنچه از شوهر براى شما از لباس و غذا و غیره تهیه مى‌‏شود خمس هست براى شما حلال است، و شما در اموال خود اختیار دارید و شوهر شما حقّ دخالت در آن را ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص156