سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

در اکثر مناطق غرب، چنین است که مادر زن نوه دخترى خود را شیر مى‌‏دهد (از جمله مادر همسر من به فرزندانم شیر داده) مستدعى است نظر خود را در این زمینه بیان فرمایید.

پاسخ :
اگر مادر همسر به فرزند شخص شیر دهد و شرایطى که در رساله (براى شیر دادنى که موجب حرمت مى‌‏شود) بیان شده موجود باشد همسر شخص بر او حرام مى‌‏شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص224