سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

اگر زنى از زائیدنش بیش از دو سال گذشته و شیر او هم خشک شده، ولى بعد از گذشتن سه سال یا شش سال بر اثر مکیدن زیادى بچّه، شیرش به جوشش مى‌‌‏آید؛ و از این شیر به دختر همسایه‌‏اش که تازه متولّد شده شیر مى‌‏دهد، و این شیر تمام شرایط نشر حرمت را هم دارد، آیا آن دختر به شوهر شیر دهنده حرام مى‌‏شود یا نه؟

پاسخ :
اگر همان شیر ولادت است در فرض مسأله حرمت ثابت مى‌‏شود، ولى اگر احراز نشود که شیر مستند به شوهر است موجب حرمت نیست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص226