سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

با توجّه به این‌که قسمت زیادى از کارهاى اجتماعى بر دوش زنان است، و با در نظر گرفتن نیاز انقلاب به نیروى زنان، و با توجّه به وظیفه زن در تربیت اولاد صالح، و از طرف دیگر تماسهاى نامحرمان (که هنوز در طىّ کار کردن به چشم مى‏‌خورد) وظیفه یک زن در جامعه امروزى چیست؟

پاسخ :
کوشش زن در تربیت اولاد صالح بهترین خدمت به اجتماع است، و کار کردن زن در خارج منزل با مراعات مقرّرات و ضوابط شرعى ممنوع نیست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص234