چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

کسی که سجده را روی صندلی به جای می‌آورد؛ آیا می‌تواند با کفش نماز بخواند؟

پاسخ :
چون باید بنا بر احوط تا بتواند سر انگشت بزرگ را بر زمین بگذارد؛ لذا نمی‌تواند با کفش نماز بخواند، بلی اگر مطلقاً از خم شدن معذور است و ایماء می‌کند (با سر به سجده اشاره می‌کند)، قرار دادن سایر اعضای سجده لازم نیست، هر چند در اینجا نیز احوط است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.