چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

فردی مریضم که به علت درد سر زانوها، اگر بخواهم هفت عضوی که موقع سجده واجب است بر زمین بگذارم، پس از سجده قادر به نشستن نیستم؛ آیا می‌توان چهار زانو بدون این که سر انگشتان پا را بر زمین بگذارم سجده کنم؟

پاسخ :
تنها همان عضو از اعضای سجده که عذر دارد، می‌تواند بر زمین نگذارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.