چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

وقتی که انسان در حال گفتن ذکر سجده است، باید دو کف دستش روی زمین باشد، سؤال اینست که اگر در حال گفتن ذکر سجده دو کف دست روی زمین بود، امّا یکی از انگشتان دست بی‌اختیار روی زمین حرکت کند؛ آیا باید ذکر را دوباره تکرار کند؟

پاسخ :
اگر عرفاً کف دست روی زمین قرار داشته، صحیح است و در غیر این صورت ذکر واجب اعاده شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.