چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

بر اساس ابلاغى که اداره متبوعمان به ما داده موظّف هستیم هفت‌هاى چند ساعت در دبیرستان دخترانه تدریس داشته باشیم، با توجّه به این که تدریس در این مدارس با نگاه کردن و معاشر بودن با آنان ملازمت دارد و از سویى خوددارى از حضور در این کلاس‌ها امتناع از دستور اداره است، تکلیف ما چیست؟

پاسخ :
تدریس مانع ندارد، و نظر به صورت و دست نامحرم بدون قصد تلذّذ و فساد مانع ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص279