چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

در بحار الأنوار، باب مناقب النبی و العترة، در حالات امام ششم، أبو بصیر از حضرت صادق علیه السّلام نقل کرده که در تشهد بگویند «اشهد ان ربّی نعم الرّب و انَّ محمداً نعم الرسول و انَّ علیاً و اولاده نعم الائمة»، خواندن این تشهد در نماز چه صورت دارد؟

پاسخ :
ذکر تشهد بنا بر احتیاط عبارت است از: «اشهد ان لا اله الا اللَّه وحده لا شریک له و اشهد ان محمداً عبده و رسولُهُ، اللهم صل علی محمد و آل محمد.» اکتفا به شهادتین و صلوات در تشهد

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.