چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

زنان براى جلوگیرى از باردارى ناخواسته و سقط جنین‏هایى که خطر مرگ دارد با رضایت شوهر از موادّ و وسایلى مانند قرص، «آى. یو. دى» (افزار داخل رحمى) کلاهک و دیافراگم، کرم و ژله و آمپول (که عمل همگى آنها در نهایت ممانعت از ملاقات و انعقاد نطفه مى‌‌‌‏‌باشد) استفاده مى‌‌‏کنند، و مردان با رضایت همسران از کاندوم (پوشش پلاستیکى) و روش عزل بهره مى‏‌گیرند، مستدعى است حکم شرعى موارد مذکور را مرقوم فرمایید؟

پاسخ :
امور مذکوره در صورتى که مستلزم ضرر یا فساد عضو نشود با رضایت شوهر مانع ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص283