چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

در مورد مادران بیمارى که ادامه حاملگى آنها با حیاتشان مغایرت پیدا مى‌‏کند و سنّ جنین از چهار ماه بیشتر است، لیکن جنین از نظر سنّى در وضعیتى است که امکان ادامه حیات وى خارج از رحم مادر وجود ندارد و بعد از مرگ مادر او هم فوت خواهد نمود، آیا مى‌‌‌‌‏توان به منظور نجات حدّ أقلّ یک نفر؛ (یعنى مادر) به حاملگى خاتمه داد؟

پاسخ :
باید تا آخرین ساعات امکان حفظ حیات مادر منتظر بمانند، چنانچه در آن هنگام جنین در وضعى باشد که امکان ادامه حیاتش نیست سقط او جهت حفظ حیات مادر مانعى ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص287