چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

مردى در زمان طاغوت با زن شوهردارى زنا کرده، دادگاه آن زمان زن زنا کار را مجبور به طلاق از شوهرش مى‌‏کند، مرد زناکار مدّتى با آن زن زنا مى‌‏کند و بعدا او را به عقد خود در مى‌‏آورد، اکنون بچه‌‏‌دار هم شده‌‌‏اند، حکم این ازدواج و بچّه آنان چیست؟

پاسخ :
زنا با زن شوهردار موجب حرمت ابدى آن زن بر زانى مى‌‏شود، و بعد از طلاق شوهر، ازدواج آنها با هم باطل است و در صورت اعتقاد [به‏] صحّت عقد، بچّه‏‌ها حکم ولد حلال را دارند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص300