چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

آیا گریه‌ی با صدا، برای امر دنیوی، عمداً در حال نماز، نماز را باطل می‌کند؟ اگر سهوی باشد، چه طور؟ اگر آن امر رجحان شرعی داشته باشد، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
گریه با صدا برای کار دنیا موجب باطل شدن نماز می‌شود ولی اگر برای کار دنیا بی‌صدا گریه کند اشکال ندارد و اگر از ترس خدا یا برای آخرت گریه کند، آهسته باشد یا بلند، اشکال ندارد، بلکه از بهترین اعمال است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.