چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

من هفت سال پیش ازدواج کردم و بعد از دو سال شوهرم به من گفت که طبق رساله و مسأله 2405 ما با هم حرام هستیم (چون من در سنّ پانزده سالگى با برادرت لواط کرده و نمى‌‌‏دانستم که نباید با تو ازدواج کنم) و حال باید بگذارى تا بچّه‌‏مان بزرگ شود و بعد من و تو از هم جدا شویم، و ما الآن چند تا بچّه داریم لطفا ما را راهنمایى فرمایید؟

پاسخ :
اگر آنچه نوشته‏اید ثابت است باید فورا از هم جدا شوید، و نیازى به طلاق ندارد، و بر یکدیگر حرام ابدى هستید، ولى بچّه‏‌ها حکم ولد حلال دارند مگر بچّه‏‌هایى که بعد از علم به حرمت، نطفه آنها منعقد شده باشد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص303