چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

حدود سیزده سال پیش به علّت خصومتى که بین دو پسر پیش مى‌‌‏آید یکى از آنها از روى انتقام با دیگرى لواط مى‌‏کند، در آن موقع پسرى که با او لواط شده مى‌‏گوید که عمل (دخول) انجام نشده ولى شخص فاعل مى‌‏گوید که این کار انجام شده؛ پس از یازده سال که از این موضوع مى‏‌گذرد، شخص فاعل با خواهر مفعول ازدواج مى‌‏کند و صاحب فرزند هم مى‌‏‌شوند، ولى اکنون این مسأله برایشان پیش آمده که آیا این زن و شوهر ازدواجشان با هم حرام‏ بوده یا نه؟ تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر دخول نشده یا معلوم نیست که دخول شده باشد ازدواج اشکال ندارد، ولى اگر دخول معلوم است ازدواج با خواهر مفعول باطل است، و باید از هم جدا شوند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص307