چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

زیدى با عمرو عمل لواط انجام داده ولى نمى‌‏‌داند که مادر، خواهر و دختر مفعول بر فاعل با عقد دائم یا منقطع حرام است، آیا لازم است از باب ارشاد و نهى از منکر آگاهش کنند؟ یا چون نمى‌‏‌داند به او چیزى نگویند، اگر چه بعد از اطّلاع منجرّ به افتراق و جدایى گردد؟

پاسخ :
به طورى که مفسده‌‌‏اى نداشته باشد حکم مسأله را به او بگویند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص307