چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

این جانب عیالى اختیار نمودم، شش سال گذشت ولى بچه‌‏‌دار نشدیم، مخارج زیادى هم متحمّل شدم ولى بیهوده بود، ناچار به خواستگارى دخترى رفتم، أمّا آنان اظهار داشتند که تو زن دارى، و من نیز شفاها گفتم زنم را طلاق مى‌‏دهم، با این حال قبول کردند. بالأخره زن دوّم را به خانه آوردم، ولى اکنون او اصرار مى‏ورزد که باید زن اوّلت را طلاق بدهى، در غیر این صورت خودم را آتش مى‏‌زنم و مى‏‌کشم (و چندین بار دست به چنین کارى از قبیل قرص خوردن زده) و عیال اوّلم نیز حاضر به طلاق نیست و من نیز حاضر به طلاق وى نیستم، تکلیف من چیست و چکنم؟

پاسخ :
کارهایى که از زن دوّم نقل کرده‌‏اید خلاف است و مشروع نیست، و شما در طلاق هر یک از آنها اختیار دارید، و مى‌‌‌‌‏توانید هیچ یک را طلاق ندهید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص319