چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

زنى در زمان طاغوت به واسطه اختلاف با شوهرش به دادگاه مراجعه و به وسیله دادگاه حکم طلاق او صادر شده است، و بدون اجازه شوهرش، محضر رسمى او را به حکم دادگاه طلاق داده و با مرد دیگرى ازدواج نموده است، آیا ازدواج او صحیح است یا خیر؟ در صورت نادرستى ازدواج، تکلیف این زن با شوهر دوّم چیست؟

پاسخ :
طلاق بدون اذن و وکالت از شوهر باطل است، و در این صورت ازدواج دوّم باطل و اگر دخول شده حرمت ابدیه ثابت است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص329