چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

زنى مطلّقه ثلاثه بوده، تحلیل با همه شرایط واقع شده، ولى وقت دخول انزال نشده، بعد از طلاق محلّل و تمام شدن عدّه به عقد شوهر اوّلى درآمده است. آیا (با توجّه به این‌که حضرت عالى در تحریر الوسیله در اقسام طلاق احتیاط واجب به اعتبار «انزال» فرموده‌‏‌اید) عقد شوهر اوّلى پس از تحلیل فوق الذکر صحیح است؟

پاسخ :
اکتفاء به تحلیل مذکور محلّ اشکال است، و لازم است رعایت احتیاط بنماید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص338