چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

خانم و آقایى دو بار از همدیگر طلاق مى‏‌گیرند و بعد از مدّتى به خاطر علاقه به یکدیگر رجوع مى‌‌‏کنند، ولى این خانم سه طلاقه مى‌‏شود که از نظر اسلام بر این مرد حرام است، یک نفر محلّل این خانم را عقد مى‌‏کند و پس از مدّتى طلاقش مى‌‏دهد، و این خانم بعد از مدّتى به عقد شوهر اوّلى خود در مى‌‌‏آید. الآن این آقاى محلّل، زن و بچّه دارد و داراى چند پسر بزرگ بوده و این خانم هم داراى چند دختر بزرگ است، آیا امکان دارد که پسر بزرگ این آقاى محلّل با دختر بزرگ این خانم ازدواج کند یا خیر؟

پاسخ :
در فرض مرقوم بین پسرهاى «واسطه» و دخترهاى زن محرمیت نیست، و ازدواجشان اشکال ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص338