چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

مردى زنش را طلاق داده، زن در عدّه با مرد دیگرى که جاهل به قضیه بوده ازدواج کرده، بعدا ولدى از این زن به دنیا آمده که صلاحیت دارد از اوّلى یا از دوّمى باشد، ولد به کدام یک از آنها ملحق است، اوّلى یا دوّمى؟ اگر به دوّمى ملحق باشد با توجّه به جهل زن به حکم آیا بچّه ولد شبهه است یا ولد زنا؟

پاسخ :
اگر در عدّه رجعیه بوده مورد قرعه است، و اگر در عدّه بائنه بوده ملحق به دوّم است، و با جهل ولد شبهه است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص341