چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

در مورد آموزش نظامى خواهران لطفا به سؤالات زیر پاسخ بفرمایید: 1- با توجّه به تشکیل ارتش بیست میلیونى و امر امام در این مورد، آیا خواهران نیز در زمره این ارتش قرار مى‏‌گیرند؟ 2- در صورت نبودن مربّى خواهر آیا برادران جایز است که با در نظر گرفتن لزوم این امر به خواهران آموزش دهند؟ 3- اگر آموزش برادران به خواهران جایز باشد آیا فقط در آموزش تئورى‏ بوده یا در قسمت‌هاى عملى (مثل حالات تیراندازى) نیز مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانند شرکت کنند؟

پاسخ :
آموزش نظامى براى خواهران مانع ندارد ولى اگر مربّى مرد است باید اجتناب کنند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص363