پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

درب ورودی مسجدی بین دو مغازه‌ی متَعَلُّق به مسجد قرار گرفته است، به طوری که از طرف خیابان، ظاهر مسجد را به شکل تجارت خانه درآورده است، برداشتن آن دو مغازه چه حکمی دارد؟

پاسخ :
از مغازه‌ی متَعَلُّق به مسجد، باید استفاده‌ی مغازه شود و نباید از بین ببرند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.