پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

زمینى است که برخى از مردم مى‌‏‌گویند ملک جدّ بنده است و برخى دیگر مى‌‏‌گویند یک بار جدّ من در آن تصرّف زراعتى نموده است، اکنون طبقات وارث آن را فروخته‌‏اند و سهم الارث مرا فرستاده‏اند، چون ملکیت جدّم براى من مشکوک است تکلیف مرا بیان فرمایید؟

پاسخ :
در صورتى که زمین در «ید» مورّث بوده و احتمال ملکیت او را بدهید نسبت به سهم خود مالکید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص376