پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

پسرى داشتم که در جبهه شهید گردید، ایشان یک پسر بچّه دوساله دارد و همسر ایشان را هم بعدا به عقد ازدواج پسر دیگرم در آوردم، شهید داراى مبلغى پول نقد، لوازم منزل از قبیل فرش، موتورسیکلت و دیگر لوازم مى‌‌‌‏‌باشد. با اینها چه باید کرد؟

پاسخ :
چنانچه دینى ندارد و وصیت نکرده تمام آنچه ذکر شده بین پدر و مادر و زن و بچّه او به حسب قانون ارث تقسیم مى‌‏شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص429