پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

ما ترک مرحومى که داراى یک خواهر پدر و مادرى و یک برادر و خواهر پدرى است، چگونه تقسیم مى‌‏شود؟

پاسخ :
اگر میت بدهى داشته باشد ابتداء از ترکه باید خارج شود، و چنانچه وصیتى کرده باشد ثلث ترکه در مورد وصیت باید صرف شود، و بقیه ترکه تماما به خواهر پدرى و مادرى مى‏‌رسد، و برادر و خواهر پدرى در فرض مرقوم ارث نمى‏‌برند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص433