پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

شخصى که حدود پنجاه سال قبل فوت شده در زمان حیات خود دارایى غیر منقول خود را به موجب وصیت‌نامه‌‏اى (که به وسیله روحانى محلّ‏ تحریر و تسجیل یافته) به طور متفاوت بین کلّیه ورّاث خود (زوجه، دو دختر و چهار پسر) تقسیم و تسهیم نموده، پس از فوت او نیز جمع ورّاث طىّ تنظیم سند رسمى وصیت‌نامه مورّث خود را تنفیذ کرده، و بر اساس آن ما ترک میراثى را بین خود تقسیم و تسهیم نموده و تاکنون هم بدان نحو عمل شده است. آیا در شرایط مفروض (پس از طىّ این مراحل) ورّاث یا یکى از آنان مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانند نسبت به آنچه شده ایراد و اظهارى داشته باشند؟

پاسخ :
چنانچه ایراد و اظهارى داشته باشند باید به محاکم صالحه مراجعه و رسیدگى شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص439